Met ons werk willen wij de wereld een beetje mooier maken

Missie

Met ons werk willen we de wereld een beetje mooier maken. Wij willen bijdragen aan een wereld met minder conflicten.

Daarom helpt Rik zijn cliënten met het voorkomen, oplossen en beslechten van conflicten. Hij streeft hierbij altijd naar een constructieve manier van werken, ook als hij procedeert.

Over ons

Regulus is een niche kantoor op het gebied van ondernemingsrecht en financieel recht met meer dan 30 jaar ervaring. Wij zijn een kleine organisatie, met één advocaat, één paralegal en één secretarsse. Daardoor zijn wij laagdrempelig en hebben we korte lijnen. Bereikbaar zijn, dat vinden we belangrijk.

Wij houden ervan om kennis te delen. Dat doen wij met onze blogs, podcasts, nieuwsbrieven, maar ook door middel van bijeenkomsten/workshops voor cliënten en relaties. Met deze basiskennis hopen we u al wat op weg te helpen. Maar uiteraard staan we u ook graag bij als het wat ingewikkelder is/wordt.

Naast klassieke advocatuur doet Rik ook aan conflictmanagement. Daaronder verstaan we diverse methoden om buiten de rechter oplossingen te vinden voor geschillen.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is voor ons vanzelfsprekend. Wij geven daar op de volgende manieren invulling aan:

  • Onze CO2 footprints steeds verder beperken
  • Zoveel mogelijk eerlijke producten kopen
  • Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt perspectief bieden
  • Rik doet ook pro deo / pro bono werk voor mensen en NGO's die geen advocaat kunnen betalen.
mr. Rik Harmsen

mr. Rik Harmsen

Advocaat Ondernemingsrecht,
Financieel recht

030 – 693 45 52
rik.harmsen@regulusadvocatuur.nl

Meer informatie
Cindy Eradus

Cindy Eradus

Financiële administratie,
Secretariaat

06 - 50 59 13 68
cindy.eradus@regulusadvocatuur.nl

Meer informatie

Vacature

Advocaat-medewerker

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Wil jij samen met ons dit kantoor tot een succes maken? Vind jij persoonlijke groei net zo belangrijk als zakelijke groei?

Ben jij een advocaat die procederen niet als doel ziet, maar als gereedschap? Ben jij in staat bruggen te bouwen om vervelende situaties op te lossen?

DAN ZOEKEN WIJ JOU!